Toftedal Gaia
Gaia er datter efter min elskede Villimey, hun er nøjagtig som sin mor, en smuk og kærlig ung dame. Som skrevet er hun datter af Villimey - fra Villimey's først kuld. Far til Gaia er Ishundur Lettir Ljomi.

Gaia er født som hvalp nr. 3 ud af 4 hvalpe Lille Juleaften 2018. Ikke nogen nem fødsel, da de to første hvalpe sad fast og desværrede ikke klarede den. Det var to kæmpe hvalpe på henholdsvis 452g og 437g.

Gaia flyttede hjemmefra som 8 uger gammel og flyttede hjem igen 8 mdr. gammel (pga Allergi).
Det var egentlig meningen at hun skulle videre til en nye familie, men som det en gang tidligere er sket - forelskedes Lars sig øjeblikkelig i Gaia og hun blev.

Gaia elsker alle mennesker stor som små - mest elsker hun dog Lars - Hun tager med ham i båden, når kan kører traktor og de to går mange lange turer sammen.
Gaia tager livet som en selvfølgelighed, hun elsker det og er altid glad, deler venligt ud af krammer og kys.
Gaia har gjort det fantastisk i udstillingsringen.
Hun nåede på den korte tid (7 mdr. - og før Covid-19 lukkede udstillingsringene) at blive klubjuniorchampion, Dansk juniorchampion, Dansk juniorvinner 2019 og Bedste junior i 2020.
Nu venter vi på at udstillingerne åbner igen så hun forhåbentlig kan få det cert, der gør hende til Dansk og Svensk udstillingsChampion.

Toftedal Gaia  Kennel Toftedal, Islandsk fårehund, Gaia

Toftedal Gaia- 5 uger gl.

Toftedal Gaia kennel Toftedal, Toftedal. Islandsk fårehund, Kennel

Toftedal Gaia på sejlerferie

Toftedal Gaia kennel Toftedal, Toftedal. Islandsk fårehund, Kennel

Toftedal Gaia lytter interesseret